Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي گفت: با اتخاذ تدابير هوشمندانه و ابتکارهاي سازنده شاهد ايفاي کامل تعهدات و تامين منابع لازم براي خدمت رساني به مردم در اين سازمان هستيم که نتايج اين اقدامات در شرايط اقتصادي امروز کشور به خوبي مشخص شده و نقطه اميد و اتکاي سازمان است.
به گزارش خبرگزاري آريا، سيدتقي نوربخش در جلسه اي با معاون بيمه اي و مديران اين حوزه اظهار داشت: همفکري و هم افزايي در معاونت بيمه اي به عنوان مهمترين بخش تخصصي سازمان تأمين اجتماعي اهميت بسيار بالايي دارد و اين مهم نبايد بر اثر تراکم کارها و امور جاري سازمان به فراموشي سپرده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نوربخش تأمين نقدينگي براي ايفاي تعهدات اين سازمان و مديريت مصارف در حوزه بيمه اي را ماموريت بزرگ معاونت بيمه اي برشمرد و افزود: تلاش هاي خستگي ناپذير مديران و کارکنان بيمه اي در صف و ستاد سازمان تأمين اجتماعي شايسته قدرداني است و خروجي کارهاي صورت گرفته هم در منابع و هم مصارف کاملا مشخص است و معاونت بيمه اي و کارکنان ادارات کل و شعب تابعه کارنامه موفقيت آميزي داشته است.
مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي وجود توجه کافي و افزايش آگاهي مسئولين عالي رتبه کشور نسبت به سازمان تأمين اجتماعي را از ديگر نقاط مثبت اين سازمان ارزيابي کرد و اظهار داشت: مکاتبات صورت گرفته و جلسات برگزار شده درباره سازمان تأمين اجتماعي در ماه هاي اخير به خوبي اهميت و جايگاه اين سازمان و توجه ويژه مسئولين ارشد کشور و آگاهي بالاي مسئولين نسبت به اين سازمان را مشخص مي کند و عزم جدي براي ارتقاء خدمات اين سازمان در سطوح مختلف تصميم گيري کشور وجود دارد.
نوربخش ظرفيت خدمت رساني سازمان تأمين اجتماعي را بسيار بالاتر از وضع فعلي دانست و گفت: براي توسعه خدمات سازمان و افزايش ضريب پوشش خدمات در بين اقشار مختلف جامعه درحال برنامه ريزي هستيم و طرح هاي بسيار خوبي تدارک ديده شده است.
وي افزود: آنچه امروز براي عبور از چالشها به ما کمک مي کند ايده هاي جديد است که با حرکتهاي مناسب و خلاقيت مي توانيم از اين شرايط عبور کنيم. در اين شرايط سازمان تأمين اجتماعي نياز به خلاقيت و تلاش بيشتر دارد و هميشه در سختي ها و چالش ها است که سازمان ها به سوي خلاقيت مي روند.
وي از هزينه کرد 16 هزار ميليارد توماني سازمان تأمين اجتماعي طي ماه هاي مرداد و شهريور خبر داد و گفت: طي دو ماه گذشته علاوه بر ايفاي تعهدات جاري سازمان تأمين اجتماعي، برخي از معوقات نيز پرداخت شده است و تجهيز منابعي که براي خدمت رساني سازمان در اين دو ماه صورت گرفته بي نظير است.
محمدحسن زدا: تمامي اجزاي معاونت بيمه اي در تصميم گيري ها و فعاليت ها سهيم هستند
محمدحسن زدا، معاون بيمه اي سازمان تأمين اجتماعي نيز در اين جلسه با اشاره به پيگيري 39برنامه عملياتي در اين معاونت گفت: در معاونت بيمه اي تمامي اقدامات مبتني بر برنامه عملياتي پيش مي رود و تمامي اجزاي معاونت در تصميم گيري ها و فعاليت ها سهيم هستند.
زدا برگزاري منظم جلسات شوراي مديران و شوراي اداري را باعث هماهنگي حداکثري و هم راستايي بخش هاي مختلف معاونت بيمه اي برشمرد و اظهار داشت: همکاران سازمان با انگيزه بالا مشغول به فعاليت هستند و اقدامات گسترده اي براي ارتقا خدمات به جامعه هدف که بيمه شدگان، کارفرمايان و بازنشستگان هستند، انجام مي شود.
احمد پايور، مشاور حقوقي و امور مجلس معاونت بيمه اي سازمان تأمين اجتماعي نيز در اين جلسه گفت: بازنگري در تشکيلات اداري معاونت بيمه اي از نيازهاي اين حوزه است و با توجه به تغييرات صورت گرفته در ماموريت ها و روندهاي کاري، ساختار تشکيلاتي نيز نيازمند بازنگري است.
وي افزود: ارائه ايده هاي جديد و خلاقانه در حوزه بيمه اي از مهمترين نيازهاي امروز سازمان تأمين اجتماعي است و تحقق اين امر مستلزم بازنگري در ساختار تشکيلاتي و جذب افراد خلاق و داراي ايده هاي جديد است.
منصور آتشي، مديرکل امور فني بيمه شدگان سازمان تأمين اجتماعي گفت: در سال هاي اخير اقدامات ارزشمندي انجام شده که ارتقاء رضايتمندي جامعه را به دنبال داشته است.
وي افزود: تشکيلات هر سازمان متناسب با نيروي انساني و کار سنجي طراحي مي شود و اين حوزه بايد متناسب با شرايط مختلف به روز شود. ايجاد تغييرات در کارها باعث آزادسازي نيرو در برخي واحدها و ايجاد کار جديد در برخي واحدهاي ديگر مي شود و بر همين اساس بازنگري در ساختار اداري واحدهاي ستادي و اجرايي اجتناب ناپذير است.
مهرداد قريب، مديرکل وصول حق بيمه سازمان تأمين اجتماعي گفت: با توجه به تغييرات ايجاد شده در وظايف و ماموريت هاي واحدهاي مختلف، اصلاح تشکيلات اداري بخش بيمه اي مورد نياز است و اميدواريم اين موضوع در دستور کار سازمان قرار گيرد.
وي افزود: در واحدهاي بازرسي و اجرائيات با توجه به ماهيت کار و حساسيت بسيار بالاي فعاليت هاي همکاران در اين حوزه نيازمند توجه ويژه به پرسنل اين واحدها هستيم تا اين عزيزان با انگيزه بالاتر به فعاليت بپردازند.
محمد قوامي، مديرکل دفتر کارگزاري هاي رسمي سازمان تأمين اجتماعي گفت: گسترش سيستم هاي متمرکز از اتفاقات خوب سازمان تأمين اجتماعي است که منجر به کاهش مشکلات مردم شده است. با ارتقاء اين بخش از خدمات امکان بهبود خدمت رساني کارگزاري ها نيز فراهم مي شود.
سيدمحمدعلي جناني، مديرکل فني مستمري ها سازمان تأمين اجتماعي گفت: تجهيز منابع و مديريت مصارف از مهمترين موضوعات در سازمان تأمين اجتماعي است که به صورت سنتي به مديريت مصارف کمتر توجه مي شود و جا دارد که اين موضوع مهم در اولويت سازمان قرار گيرد.
وي افزود: آئين نامه مشاغل سخت و زيان آور نيازمند بازنگري است. آيين نامه پيشنهادي تهيه و به مبادي ذيربط ارسال شده است و انتظار داريم با بازنگري در اين آيين نامه نقش بهداشت حرفه اي و وظايف کارفرمايان مورد توجه قرار گيرد.
بهروز کريمي، مديرکل نامنويسي و حساب هاي انفرادي سازمان تأمين اجتماعي گفت: حضور نمايندگان سازمان تأمين اجتماعي در هيأت هاي ماده 148 قانون کار بايد مورد توجه باشد و نمايندگان سازمان در اين هيأت ها نظرات کارشناسي لازم را ارائه دهند.
محمد محمدي، مشاور درآمد معاونت بيمه اي سازمان تأمين اجتماعي گفت: ارائه نظرات کارشناسي سازمان تأمين اجتماعي به مبادي قانون گذاري کشور با همکاري معاونت بيمه اي و معاونت حقوقي انجام مي شود و ارتقاء همکاري اين دو حوزه موفقيت سازمان در اين زمينه را به دنبال داشته است و شاهد هستيم که نمايندگان مجلس در بررسي طرح ها و لوايح مرتبط با سازمان تأمين اجتماعي به نظرات کارشناسي ارائه شده به خوبي توجه دارند.
ناصر حيدريان، مشاور اجرايي معاونت بيمه اي سازمان تأمين اجتماعي گفت: بيشترين توليد محتوا و بخشنامه تخصصي حوزه بيمه اي در اين معاونت انجام مي شود و براي پيشگيري از برداشتهاي متفاوت و ابهامات احتمالي جلسات توجيهي در سطوح مختلف برگزار مي شود. برگزاري جلسات به صورت حضوري و يا ويدئو کنفرانس منجر به ايجاد وحدت رويه و کاهش رفتارهاي سليقه اي مي شود.
بنفشه محموديان، رئيس گروه محاسبات بيمه اي معاونت بيمه اي سازمان تأمين اجتماعي گفت: براي ارائه ديدگاه هاي سازمان درباره نظام چند لايه تأمين اجتماعي اقدامات لازم انجام شده است تا استقرار اين نظام منجر به بهبود و اثرگذاري بهتر خدمات سازمان تأمين اجتماعي بر اقشار تحت پوشش شود.
بشير عمراني، مشاور فرابري داده هاي معاونت بيمه اي سازمان تأمين اجتماعي گفت: تعامل با سازمان امور مالياتي براي ارائه خدمات مطلوب به جامعه پيگيري مي شود و اميدواريم در آينده نزديک درگاه مشترک ارائه خدمات مالياتي و بيمه اي ايجاد شود.
وي افزود: ارتباط بين دو دستگاه برقرار شده است و حوزه فن آوري اطلاعات دو دستگاه نيز ارتباط مناسبي دارند.
داود سعد زاده، مشاور درآمد معاونت بيمه اي سازمان تأمين اجتماعي گفت: انعقاد تفاهم نامه با ساير دستگاهها از جمله اقدامات اساسي است که در دستور کار سازمان قرار دارد و از اين طريق گسترش خدمات به اقشار جديد و همچنين تسهيل خدمات به جامعه تحت پوشش دنبال مي شود.
کيوان مرتضوي، رئيس گروه اقتصاد بيمه و برنامه ريزي معاونت بيمه اي سازمان تأمين اجتماعي گفت: برنامه ريزي براي بودجه سال 98 کل کشور با ارسال بخشنامه بودجه آغاز شده است و سازمان تأمين اجتماعي نيز با ارائه ديدگاه هاي کارشناسي در اين فرآيند بسيار مهم همکاري دارد.
به گزارش پول‌نيوز، وي ارائه نظرات کارشناسي را از مسائل بسيار مهم برشمرد و گفت: از تمامي امکانات و ظرفيت هاي موجود براي ارائه نظرات مشورتي به مبادي قانون گذاري استفاده خواهد شد تا در بودجه سال آينده کشور ظرفيت هاي قانوني براي ارتقاء خدمات سازمان به جامعه هدف فراهم شود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۴۶۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین هزار و ۵۰۰ هکتار زمین برای طرح‌های نهضت ملی مسکن در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ حیدری با بیان اینکه معاونت املاک و حقوقی اداره راه و شهرسازی وظایف بسیار مهمی برعهده دارد، گفت: تامین زمین، تعیین تکلیف اراضی موات، انطباق زمین‌های محدوده شهری و حراست و حفاظت از اراضی ملی از وظایف مهم این معاونت است.

وی با بیان اینکه ۱۱ هزار هکتار از اراضی ملی استان زنجان تحت مالکیت سازمان ملی زمین و مسکن است، افزود: یگان حفاظت اراضی سازمان ملی زمین و مسکن استان حفاظت از این اراضی را بر عهده دارد.

معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان ادامه داد: در چند سال أخیر واگذاری زمین در بخش مسکن مهر و نهضت ملی مسکن به صورت خیلی گسترده و قابل توجه در استان اتفاق افتاده است.

حیدری با بیان اینکه ۷۸۰ پرونده حقوقی در این معاونت در دست اقدام است، گفت: این معاونت با حداقل نیرو برای انجام وظایف سازمانی خود به بهترین نحو تلاش می‌کند.

وی افزود: با کار‌های انجام گرفته زمین مورد نیاز استان برای پروژه‌های نهضت ملی مسکن تأمین شد که بخشی از زمین در دستور الحاق به محدوده شهری زنجان است.

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • تأمین هزار و ۵۰۰ هکتار زمین برای طرح‌های نهضت ملی مسکن در زنجان
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است