Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر عبدالملکی، جوانترین دانشیار اقتصاد کشور است که شاید باسوادترین وزیری است که از اول انقلاب تا کنون در راس این وزراتخانه قرار می‌گیرد. از این جهت وزیر شدن یک دانشیار اقتصاد مهم است، چرا که فهم سیاست‌های کلی و سیاست‌های لازم برای هماهنگ سازی ابعاد مختلف این وزارتخانه را دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی آقای رئیس جمهور از امروز تا چهار روز آینده در مجلس شورای اسلامی کلید خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقتصاد ایران معطل انتخاب وزرایی کاردان وآشنا به کار وتامین کننده منافع مردمی و اهل مبارزه با مافیا‌های متعددی است که متاسفانه در گوشه گوشه اقتصاد ایران جا خشک کرده اند. مبارزه با فساد اقتصادی از جمله مهمترین وعده‌های رئیس جمهور به مردم است، دکتر میثم پیله فروش عضو مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گفت و گویی اظهار داشته گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت کار یعنی آقای دکتر عبدالملکی اهل مبارزه با فساد است. ادامه گفتگو را می‌خوانید.

میثم پیله فروش عضو مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی درخصوص مزیت‌های انتخاب آقای دکتر عبدالملکی برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آقای دکتر عبدالملکی سال‌ها معاونت اشتغال کمیته امداد را به عنوان یکی از مهم‌ترین معاونت‌های کمیته امداد برعهده داشتند، ضمن اینکه معاونتی که مسوولیت آن با آقای دکتر عبدالملکی بود نسبت به سایر معاونت ها، عملکرد ویژه و قابل قبول تری داشته است.

وی دراین باره خاطر نشان کرد: به عنوان مثال در سال ۹۹ عملکرد آقای عبدالملکی به گونه‌ای بوده که طبق گزارش‌های رسمی دولتی از ۶۰۰ هزار شغل ایجاد شده، ۲۰۰ هزار شغل فقط توسط این معاونت ایجاد شده است؛ بنابراین با استناد به آمار‌های رسمی ارائه شده می‌توان گفت، عملکرد آقای عبدالملکی در معاونت اشتغال کمیته امداد جزء عملکرد‌های درخشان به شمار می‌رود.

وی در پاسخ به منتقدانی که نداشتن سابقه اجرایی در بدنه دولت را به آقای عبدالملکی خرده می‌گیرند گفت: مدیری که در یکی از معاونت‌های کمیته امداد خوش درخشیده و سابقه مدیریت خوبی دارد حتما می‌تواند در راس وزارتخانه‌ای که یکی از مهمترین وظایف آن مهم توجه به مسئله اشتغال است موفق باشد، لذا از این جهت نمی‌توان به انتخاب آقای عبدالملکی برای وزارت کار خرده گرفت، این خرده و ایراد به هیچ وجه وارد نیست.

میثم پیله فروش در ادامه تصریح کرد: نکته دیگری که می‌توان به این موضوع اضافه کرد عملکرد آقای عبدالملکی در معاونت اشتغال کمیته امداد به قدری درخشان بوده که با حکم مقام معظم رهبری این مدیر جوان، به عنوان هیئت امنای کمیته امداد هم منصوب شدند. در واقع از بین ۱۹ وزیر معرفی شده تنها وزیری که از مقام معظم رهبری حکم دارد آقای عبدالملکی هستند؛ بنابراین ایراد‌هایی که به موضوع عدم سابقه اجرایی گرفته می‌شود هیچ سنخیتی با سوابق بیان شده کاری آقای عبدالملکی ندارد، از این جهت همه نقد‌ها بر این موضوع منتفی است، چرا که آقای عبدالملکی سوابق کافی را به خاطر حضور در معاونت اشتغال کمیته امداد و قبل از آن در هیئت مدیره بیمه روستاییان و عشایر دارند.

عضو مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: منتقدان آقای عبدالملکی باید این سوال را پاسخ دهند که مگر ما برای اداره وزارتخانه به چه چیزی نیاز داریم؟ علاوه بر سابقه اجرایی نیاز به دانش سیاستگذاری و هماهنگی بین ابعاد مختلفی که در وزارتخانه وجود دارد و از همه مهمتر هماهنگی با سیاست‌های کلی اقتصادی دولت و فهم این‌ها متناسب با سیاست‌های برنامه ریزی لازم است که خوشبختانه آقای عبدالملکی به همه‌ی این موارد مهم واقف است، بنابراین انتقادات غیر قابل تایید است.

عضو مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطر نشان کرد: آقای دکتر عبدالملکی، جوانترین دانشیار اقتصاد کشور است که شاید باسوادترین وزیری است که از اول انقلاب تا کنون در راس این وزراتخانه قرار می‌گیرد. از این جهت وزیر شدن یک دانشیار اقتصاد مهم است، چرا که فهم سیاست‌های کلی و سیاست‌های لازم برای هماهنگ سازی ابعاد مختلف این وزارتخانه، اتخاذ سیاست‌هایی که همسو با سیاست‌های اقتصادی دولت است و در جهت هماهنگی با سایر دستگاه‌های دولتی، را دارد ضمن اینکه دانش و تجربه این کار را نیز دارد که هر کدام امتیاز‌های خوبی برای وی به شمار می‌روند.

میثم پیله فروش موفقیت آقای دکتر عبدالملکی را در مدیریت وزارت کار وابسته به انجام این مولفه‌ها دانست و گفت: به نظرم آقای عبدالملکی برای موفق شدن در کار مدیریت و ریاست بر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید برنامه‌های آقای رئیس جمهور را به طور جدی در این وزارتخانه دنبال کند. یکی از مهمترین این برنامه‌ها مبارزه با فساد و شفاف سازی فرایند‌های فسادزا است. باید مردم آزاری سیستماتیکی که متاسفانه در مجموعه وزارتخانه، بخصوص تامین اجتماعی که یکی از موانع تولید است اتفاق می‌افتد از بین ببرد. آقای عبدالملکی نشان داده مدیری تحول آفرین است و می‌تواند موانع تولید و همه فرآیند‌های مخل و مانع تولید را برطرف کند. خوشبختانه برای انجام این کار‌های مهم هم انگیزه دارد و هم سابقه کافی در برای مبارزه با فساد را دارد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: مبارزه با فساد و تحول گرایی ازجمله مطالبات رئیس جمهور است لذا با توجه به اینکه این دو ویژگی در آقای عبدالملکی وجود دارد هم می‌تواند باعث تحول آفرینی شود و، چون اهل مبارزه با فساد است به نظرم با فهم اقتصادی کافی که دارد می‌تواند با اصلاح پارامتریک صندوق‌های بازنشستگی یکی از بمب‌های ساعتی اقتصاد ایران را خنثی و اصلاح کند.

منبع: رادار اقتصاد

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عبدالملکی مدیر تحول آفرین عضو مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی معاونت اشتغال کمیته امداد دانشیار اقتصاد مبارزه با فساد خاطر نشان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۰۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

کد خبر 6096166 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت