Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی تفاهم صورت گرفته میان معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور و سازمان تأمین اجتماعی در سال 99 و در راستای تسهیل کسب‌وکار شرکت‌های دانش‌بنیان، کلیه قراردادهای دانش‌بنیان که به تأیید معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور برسند از پرداخت ضرایب حق بیمه قراردادها معاف خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ طی تفاهم صورت گرفته میان معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور و سازمان تأمین اجتماعی در سال 99 و در راستای تسهیل کسب‌وکار شرکت‌های دانش‌بنیان، کلیه قراردادهای دانش‌بنیان که به تأیید معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور برسند از پرداخت ضرایب حق بیمه قراردادها معاف خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال بررسی‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان به صورت سلیقه‌ای مشمول ضرایب حق بیمه قراردادی می‌شوند. در این راستا دیدگاه مهرداد ویس کرمی، عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی را جویا شدیم.

ویس کرمی در گفت و گو به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا اظهار کرد: طی سال‌های اخیر به دلیل کوتاهی‌های صورت گرفته و همچنین اقدامات عمدی که از طرف کشورهای دیگر علیه مردم و دولت جمهوری اسلامی انجام شد، به لحاظ علمی از قطار توسعه و پیشرفت عقب مانده‌ایم.

وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری گفت: یکی از راه‌های جبران این عقب ماندگی به کارگیری راه‌های میانبری است که بتواند فاصله ایجاد شده ایران و کشورهای توسعه یافته را کم کند.

این عضو کمیسیون آموزش با اشاره به نقش شرکت‌های دانش بنیان در بهبود وضع کنونی اظهار کرد: این شرکت‌ها در چنین وضعیتی نقش مهمی پیدا کرده و می‌توانند با استفاده از راه‌های میانبر، کشور را به قله‌های علم و ترقی نزدیک کرده و به صورت جهشی فاصله ایران و کشورهای توسعه یافته را کم کنند. در واقع باید در همه رشته‌ها تلاش کرده و به مرزهای دانش دست یابیم. این مهم با یک حرکت معمولی به دست نمی‌آید و باید از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان برای پر کردن این خلا استفاده کرد.

نماینده مردم لرستان با تاکید بر تعدادی از موفقیت‌های دانش بنیان‌ها گفت: اگر به صنایع هوافضا، صنایع دفاعی، صنایع هسته‌ای، سلول‌های بنیادین و موفقیت‌های خط تولید واکسن ایرانی کرونا بنگریم، متوجه پیشرفت‌های قابل توجه این شرکت‌ها و قابلیت‌های دانش در عرصه‌های مختلف می‌شویم. بنابراین با وجود چنین قابلیت‌هایی و به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت دانش بنیان‌ها، بایستی مشوق‌هایی برای آن‌ها در نظر گرفت.

ویس کرمی یکی از مسائلی که این شرکت‌ها را دچار چالش می‌کند، بیمه‌ تامین اجتماعی دانست که با اعمال سلیقه‌ای ضرایب حق بیمه قراردادی، هزینه‌های تولید کشور را افزایش می‌دهد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به تفاهم نامه قانونی که بین معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و بیمه تامین اجتماعی مبنی بر معافیت شرکت‌های دانش بنیان صورت گرفته است گفت: بدیهی است که بیمه تامین اجتماعی باید طبق شروط این تفاهم‌نامه عمل کند اما یکی از معضلاتی که در حال حاضر گریبان‌گیر این سازمان است، طلب‌های انباشته این سازمان از دولت است که باعث می‌شود که در عمل به تعهدات خود کوتاهی کند. بیمه تامین اجتماعی، صندوقی است که با شرکت‌ها به منظور درامدزایی قرارداد می‌بندد اما در حال حاضر بسیاری از این شرکت‌ها به دلیل شرایط نامطلوب اقتصادی زیان‌آور هستند؛ بنابراین این شرکت‌ها بودجه سازمان بیمه را تامین می‌کنند.

وی در راستای آسیب شناسی این تفاهم‌نامه افزود: در وهله اول باید شروط این تفاهم نامه به صورت کارشناسی و علمی مورد بررسی قرار داد و پس از آن به چگونگی وضعیت اجرای این تفاهم‌نامه را نظارت کرد. بنابراین معاونت علمی و فناوری در صورتی که از بیمه تامین اجتماعی مطالبه اجرای این تفاهم‌نامه را دارد، بایستی نسبت به پرداخت این طلب‌ها اهتمام ورزد چرا در یک توافق هر دو طرف بایستی به تعهدات خود عمل کند. امیدوار هستیم که با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، گامی در جهت پیشرفت و حفظ استقلال کشور برداریم.

 

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تامین اجتماعی شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۵۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴)  از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت امسال با حضور شرکت‌های فناور و نوآور داخلی و خارجی در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ حامی همیشگی شرکت‌های فناور و نوآور، امسال نیز همچون سال‌های گذشته درسیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴) حضور دارد.

این صندوق پژوهش و فناوری با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق خود در ارائه خدمات نوین مالی و فناوری به اکوسیستم فناور و نوآور کشور، در اینوتکس امسال نیز برنامه‌های مختلفی را در تقویم اجرایی خود دنبال می‌کند.

رونمایی از نخستین سکوی تامین مالی جمعی ارزی_ریالی کشور

محمد کلاهی؛ معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین در خصوص برنامه‌های پیش روی این صندوق در نمایشگاه اینوتکس امسال گفت: این صندوق به عنوان صندوق پژوهش و فناوری پیشتاز در ارائه خدمات مالی به زیست بوم فناوری کشور، همواره به دنبال بهینه سازی فرآیند‌های مالی و بهره مندی این اکوسیستم از ابزار‌های به روز و نوین تامین مالی است.

وی با اعلام خبر اخذ موافقت اصولی تاسیس نخستین «سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی» در کشور گفت: صندوق توسعه فناوری‌های نوین در راستای ارائه ابزار‌های نوین تامین مالی در زیست بوم فناوری کشور در دی ماه ۱۴۰۲ موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی از فرابورس ایران شد. این سکو که با نام «نوین کراود» به ثبت رسیده است، نخستین سکوی تامین مالی ارزی کشور است که با همکاری وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، فرابورس ایران و صرافی بانک ملی، در حال رسیدن به مراحل اجرایی است. در این مدت پلتفرم و زیرساخت آن ایجاد شده و در مراحل پایانی اخذ مجوز فعالیت از فرابورس است.

کلاهی با اشاره به شعار امسال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» بستر نوین کراود را به عنوان یکی از بهترین روش‌های تحقق شعار سال دانست و افزود: نرخ بازدهی مطلوب، تضمین اصل سرمایه و بازدهی کوتاه مدت پروژه‌ها از مزایای این سکوی تامین مالی جمعی است. ضمن این که مجوز این سکو برای نخستین بار در کشور توسط یک صندوق پژوهش و فناوری با بیش از ۱۷ سال تجربه فعالیت مالی اخذ شده و بنا دارد که مسیر تامین مالی حوزه فناوری و تولید را با تکیه بر سرمایه‌های خرد هموار ساخته و چشم انداز روشنی را برای بهره مندی شرکت‌های دانش بنیان و فناور از این ابزار نوین تامین مالی ترسیم نماید.

تفاهم نامه با هیئت تجاری روسیه در راستای صادرات محصولات دانش بنیان

کلاهی توسعه بازار و تجاری سازی محصولات شرکت‌های دانش بنیان و فناور را از دیگر برنامه‌های این صندوق به ویژه در سال‌های اخیر یاد کرد و گفت: یکی از کشور‌های هدف برای صادرات فناوری و محصولات دانش بنیان روسیه است. بر این اساس با بررسی، ارزیابی و مذاکرات صورت گرفته بین هیئت تجاری روس و صندوق توسعه فناوری‌های نوین در یک سال اخیر، اکنون زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری با این هیئت فراهم شده است.

وی این تفاهم نامه را زمینه ساز همکاری‌های جدید فناورانه بین ایران و روسیه دانست و تاکید کرد: در اینوتکس ۲۰۲۴ تامین نیاز‌های فناورانه دو کشور در قالب این تفاهم نامه به امضای صندوق توسعه فناوری‌های نوین و هیئت تجاری روسیه خواهد رسید.

تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین و صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) فولاد مبارکه

محمد کلاهی، مدیریت و راهبری منابع در حوزه فناوری و پروژه‌های فناورانه را از دیگر برنامه‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد و گفت: این مهم همواره با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق همکاری صندوق با هلدینگ ها، شرکت‌های سرمایه گذاری و شرکت‌های بیمه دنبال شده است و صندوق قابلیت خود را در مدیریت و راهبری صحیح این منابع در حوزه فناوری و سرمایه گذاری با بازدهی مطلوب، اثبات کرده است.

وی با اشاره به تفاهم نامه جدید صندوق با یکی از بزرگترین صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی افزود: در همین راستا در اینوتکس امسال صندوق توسعه فناوری‌های نوین تفاهم نامه همکاری دیگری را با صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین صندوق‌های CVC حوزه فناوری منعقد می‌کند.

توسعه فناورکارت با افزودن خدمات محصول ایران کارت بانکی
معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین با اشاره به آغاز پروژه «فناورکارت؛ نخستین نئوبانک شرکتی حوزه فناوری» در نمایشگاه اینوتکس سال گذشته افزود: فناورکارت نئوبانکی به بزرگی زیست بوم فناوری کشور است و شکل گیری صحیح این خدمت کار بزرگی را می‌طلبد.

به همین منظور و در راستای توسعه خدمات فناورکارت به فعالان زیست بوم فناوری کشور، امسال تفاهم نامه‌ای با شرکت بهین فردا؛ از مجموعه بانک آینده به منظور همکاری مشترک این دو مجموعه در توسعه این محصول و اضافه شدن خدمات جدید B۲C به خدمات موجود شرکتی این پلتفرم، در اینوتکس منعقد خواهد شد.

کلاهی با تاکید بر گستردگی خدمات ایران کارت  در کشور به عنوان دلیل نخست انعقاد این تفاهم نامه یادآور شد: تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با شرکت بهین فردا به دلیل وسعت و کیفیت خدمات محصول ایران کارت و باشگاه مشتریان بانک آینده است. اضافه شدن این خدمات در کنار خدمات متعدد حقوقی و حقیقی موجود در پلتفرم فناورکارت آن را به محصولی ویژه و ممتاز برای استفاده شرکت‌های حوزه فناوری و پرسنل شاغل در شرکت‌ها و پارک‌های سراسر کشور تبدیل می‌کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان